Onze Annedelona© 7-daagse afslankmethode is een klinisch geteste DYNAMISCHE SLANKMETHODE.
De Annedelona© 7-daagse afslankmethode is geïnspireerd op de beroemde "koolsoep verbrandt vet"-methode van onze grootmoeders. Het is een afslankprogramma dat een dieetsoep en een afslank- en sportgids voor de methode bevat, met een voedingsplan, voorgestelde afslankrecepten, voedingsadvies en fysieke ondersteuning. Allemaal essentieel voor het succes van de methode.
► Een 7-, 14- en 28-daagse afslankkuur die voordelig, gemakkelijk te volgen, effectief en langdurig is, het hele jaar door hernieuwbaar, een snelle afslank- en silhouetkuur met erkende effectiviteit ... download uw boekje met afslank- en sportgids om alle kansen aan uw kant te zetten en al ons advies te krijgen over hoe u effectief gewicht en centimeters kunt verliezen:

► . DOWNLOAD MIJN GIDS .

# Hoe maakt u een succes van uw vermageringskuur?
Allereerst bedankt voor uw deelname aan het Annedelona avontuur. Al meer dan 23 jaar werken we hard aan de ontwikkeling van onze 7-daagse vermageringskuur en de bijbehorende dieet-soep om ze nog lekkerder, aangenamer en doeltreffender te maken. Het succes van uw kuur staat centraal in onze motivatie, daarom optimaliseren wij onze producten voortdurend om u te helpen betere resultaten te behalen. Sinds 2000 zijn er al meer dan 3 miljoen kuren verkocht, en dit stimuleert ons om nog meer te doen zodat u al uw doelen kunt bereiken.
► Door het boekje tot het einde toe aandachtig door te lezen, zet u alle kansen aan uw kant! Het zal u helpen om alles over de Annedelona© 7-daagse afslankmethode te begrijpen voordat u begint. Slechts een paar minuten lezen kan alles veranderen. De mooiste transformaties zijn soms slechts het resultaat van kleine trucjes. Het hele Annedelona team wenst u een geweldige kuur! We hopen dat uw resultaten u zullen helpen om u beter en sterker te voelen en al uw andere doelen te bereiken.

# Waarom werkt het?
De 7-daagse afslankmethode levert elke dag ongeveer 2 keer minder calorieën dan uw normale voedingsbehoeften, zodat uw lichaam zijn vetreserves aanspreekt, en u dus calorieën verbrandt, en u dus gewicht verliest en slanker wordt terwijl u nog steeds het voedsel eet dat u lekker vindt, en de methode helpt uw individuele uniekheid te respecteren, en is ook geschikt voor mensen met diabetes.

# Hoe bereidt u een dieetsoep?
Dieetsoep is niet gekruid, het wordt op verschillende manieren bereid om de honger echt te stillen voordat u aan tafel gaat en helpt zo de honger en calorie-inname te verminderen, wat gewichts- en centimeterverlies bevordert, en dus helpt om het figuur blijvend te verfijnen.
U kunt zout toevoegen om meer smaak te krijgen, met mate, maar proef de soep voordat u zout toevoegt.

#Bereiding van de dieetsoep: Gebruik in een kom of met een shaker (niet meegeleverd) de meegeleverde maatbeker om 1 dosis van 10 g van de instant bereiding aan te lengen met 20 CL koud water.
Kan koud worden gedronken of bijvoorbeeld in de magnetron worden opgewarmd.
Naar kantoor of wandelen? Bereid 2 of 3 soepen van tevoren in een isothermische fles en schud goed voor consumptie.

# Andere aanbevolen mengsels: Met rijstmeel of havermeel, een 1/2 of 1 schep die u aan de dosis soeppoeder kunt toevoegen, zijn ze erg verzadigend en dragen ze bij aan een snel en langdurig gevoel van verzadiging. Deze meelsoorten kunt u in elke levensmiddelenwinkel kopen.

# Hoeveel dieetsoepen moet ik per dag nemen?
► 2 tot 4 per dag als u tot 8 kg moet afvallen 
► 4 per dag als u meer dan 8 kg moet afvallen.

#Wanneer moet ik dieetsoepen nemen?
Voor elke maaltijd of tussendoortje om uw hongergevoel echt te stillen voordat u aan tafel gaat en zo de calorie-inname van maaltijden te helpen verminderen, omdat het 2 keer minder suiker en vet bevat dan een normale soep, d.w.z. slechts 29 Kcal, rijk aan groenten, vezelrijk, eiwitrijk, arm aan suikers, vetvrij, geen verzadigde vetten. # Stop met snoepen en bestrijd nu het verlangen naar suiker:
Hier zijn onze suggesties voor het bereiden van een SLIMMING en HEALTHY DRINK of SHAKE. Gebruik in een hoog glas of in een shaker (niet meegeleverd) de meegeleverde maatbeker om 1 dosis van 10 g van het instant preparaat aan te lengen met 20 cl :
► Magere MELK (koe- of schapenmelk)
► MELK of plantaardige graanproducten (haver, rijst, spelt, quinoa, gerst of andere naar keuze), of peulvruchten (soja), of oliehoudende zaden (hazelnoot, amandel). U kunt ook fruit toevoegen en alles in een blender met of zonder ijs mengen.

# Om de smaken te variëren, kunt u :
► specerijen (peper, saffraan, kurkuma, gember, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, kardemom ...)
► of aromatische kruiden (peterselie, basilicum, koriander, munt, bieslook, dille, tijm, rozemarijn, oregano ...). 

# Het geheim van de Annedelona© 7-daagse afslankmethode.
U bent op weg om af te slanken in slechts 7 dagen met de dagelijkse inname van geselecteerde voedingsmiddelen in combinatie met het dieet koolsoep/soep, u vult zich met essentiële voedingsstoffen die direct kunnen worden opgenomen zonder de afbraakprocessen van de spijsvertering te hoeven ondergaan, mineralen, anti-oxidanten, vezels, smakelijke smaken, detox ook:
► eiwitten voor energie en om het lichaam te helpen spiermassa te behouden
► vezels, geleverd door groenten en fruit, die essentieel zijn voor een goede spijsvertering
► vitaminen, mineralen en sporenelementen om de stofwisseling te helpen verhogen en vermoeidheid te verminderen
► essentiële voedingsstoffen die direct kunnen worden opgenomen zonder de afbraakprocessen van de spijsvertering te hoeven ondergaan
► antioxidanten om het lichaam te helpen beschermen tegen vrije radicalen.

# Het is een detox- en vetverbrandingskuur.
Het levert de helft minder calorieën per dag dan de normale voedingsbehoeften om te helpen bij het afslanken, ontgiften en elimineren.
► 3 DETOX-dagen inbegrepen. Ja, de eerste 3 dagen van de methode, die de dieetsoep/soep combineren met één soort voedsel, zijn detoxdagen om de kuur goed te beginnen.
► Waarom 7 verlengbare dagen? Omdat dit het ritme van onze levensweek is, een goed referentiepunt om te onthouden wat we in de periode moeten doen, de ideale tijdsduur tussen 2 wegingen van uw gewicht op de weegschaal en om de behaalde resultaten te onthouden, de ideale tijdsduur om boodschappen te doen voor de voorraadkast. Heel eenvoudig, het echte leven.
► Een dynamische methode met echte resultaten voor iedereen. Om zichtbare en motiverende resultaten te behalen in slechts 7 dagen, maar ook om na verloop van tijd gewicht te blijven verliezen en te behouden wat u hebt gewonnen, raden alle specialisten aan om een programma te volgen als onderdeel van een afslankmethode, en dit is ons methodeboekje dat het u allemaal uitlegt. Zichtbare, motiverende resultaten. Klinisch getest, de effectiviteit van onze methode is sinds 1996 erkend en er zijn er al meer dan 3 miljoen van verkocht.
► Resultaten, een gemiddeld gewichtsverlies van 3,1 kg in slechts 7 dagen, en een gemiddelde van 9,1 kg in slechts 21 dagen, en zo nog lang bijdragen aan uw nieuwe figuur! 
Deze resultaten zijn zichtbaar vanaf de allereerste dagen. Ja, het is waar, sommige mensen zullen snel buikvet verliezen voordat ze afvallen.
► Een terugval corrigeren of een weekendje weg? Onze methode is ideaal om de overtollige kilo's te laten verdwijnen en te voorkomen dat ze weer aankomen, dus u hoeft maar 3 tot 4 dagen na de aanvalsfase te doen en de resultaten zijn er.

# De effectiviteit van de methode is erkend en omvat:
► Een 7-daagse AANVALFASE om te helpen bij gewichtsverlies van aanzienlijke kilo's en centimeters in slechts 7 dagen, die u toestaat om zoveel te eten als u wilt van voedingsmiddelen die gekozen zijn vanwege hun specifieke bijdragen aan voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, om vitaliteit en fitheid te behouden, met motiverende resultaten om echt hoge doelen te bereiken. Deze fase kan maximaal 2 keer herhaald worden, voor een maximum van 3 fasen achter elkaar.
► Een STABILISATIE- en dieetherbalanceringsFASE van 14 dagen die u alles laat eten met als doel om op de lange termijn slank te blijven en te behouden wat u hebt gewonnen. Deze fase is verlengbaar naargelang uw behoeften.
► GEWICHTSTOENAME TE CORRIGEREN? Een gezinsmaaltijd, een gastronomische week? Wacht niet tot de kilo's eraan komen, maar doe de eerste 3 tot 4 dagen van de aanvalsfase met 4 dieetsoepen verspreid over de dag.
► 3 minuten per dag is genoeg om u te helpen buikvet te verbranden. De oefeningen in het methodeboekje zijn eenvoudig thuis uit te voeren, zonder apparatuur of accessoires, en we hebben ze speciaal ontworpen om u te helpen uw figuur snel te verfijnen.
► RESULTATEN: Een snelle, motiverende afslankmethode, gecombineerd met dieetbegeleiding waarbij u alles kunt eten om uw dieetgeheugen te behouden, met als doel om op de lange termijn slank te blijven en uw winst te behouden.
► Een afslankmethode gemaakt in Frankrijk, in een laboratorium dat bekend staat om de hoge kwaliteit van zijn knowhow voor formules die worden bereid volgens een veeleisend kwaliteitshandvest en met toepassing van de beste voedselveiligheidsmethoden (HACCP).